Werken in Affligem vanaf augustus

Op 19 juli 2014

J.B.CALLEBAUTSTRAAT IN TERALFENE TIJDELIJK AFGESLOTEN

Aannemer De Mol bvba voert in opdracht van Water-link en het gemeentebestuur werken uit aan de Maaimeersgracht. De aannemer dient nog de aansluiting te maken tussen het vernieuwde en het oude gedeelte van de Maaimeersgracht. Daartoe is het noodzakelijk dat de J.B. Callebautstraat wordt opgebroken.

Deze werken starten vanaf 4 augustus 2014 en zullen duren tot eind augustus 2014. De aannemer zal alles in het werk stellen om zijn werken uit te voeren binnen deze periode. De J.B. Callebautstraat zal dus onderbroken zijn gedurende de volledige maand augustus 2014 en alle doorgaand verkeer (voertuigen, fietsers en voetgangers) is onmogelijk. Er wordt een wegomleiding voorzien.

 

VERNIEUWEN VAN VOETPADEN IN DE TERNATSESTRAAT

Aannemer Hudi Klinkerwerken bvba start in opdracht van het gemeentebestuur van Affligem op maandag 12 augustus 2014 met het vernieuwen van de voetpaden in de Teratsestraat tussen Boonhof (aan overzijde Lombeekstraat) en Horenkenstraat (aan overzijde Paddeputstraat). De kostprijs wordt geraamd op 64.620,05 euro. De werken zullen ongeveer 2 maanden duren. Doorgaand verkeer zal mogelijk zijn, eventueel d.m.v. tijdelijke verkeerslichten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is