105 wegwijzers tonen de weg

Op 8 juni 2017

De technische dienst van de gemeente paste recentelijk de interne signalisatie op de Bellekoutersite aan. Er werden niet minder dan 105 wegwijzers geplaatst.

Dat was nodig om de bezoekers duidelijk te maken waar de 21 faciliteiten zich op de site bevinden. Op de Bellekouter zijn niet alleen de politie en het OCMW gevestigd, maar je vindt er ook onder meer het gemeentehuis, de raadzaal, de bibliotheek, het sociaal huis, de sporthal, het cultuurcentrum Sanderus, Eendracht Hekelgem, een finse piste en de wielerpiste.

“De bewegwijzering op de grote parking werd in drievoud uitgevoerd: aan de ingang van de parking, in het middengedeelte en aan de trappen op het einde van de parking”, zegt schepen van Openbare Werken Guy Uyttersprot (N-VA). “Telkens zijn er aparte palen voor de wegwijzers naar rechts en naar links. Zo kan iedereen makkelijk de wegwijzers volgen. Voor de opmaak van de wegwijzers werden de officiële borden gebruikt, zoals ze ook langs de Geertruidebaan staan.” De wegwijzers kostten 4.267 euro. (mvl)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is